Thermisch verzinken

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Bij het thermisch verzinken is een goede chemische voorbehandeling noodzakelijk. Zo garanderen wij een optimaal resultaat. Na de voorbehandeling wordt het stalen oppervlak ondergedompeld in vloeibaar zink, waardoor er een mooi egale toplaag van zink ontstaat. Het zink reageert met het metaal, waardoor er een hardere toplaag ontstaat dan wanneer het metalen oppervlak alleen bestaat uit zink of een ander metaal. Hierdoor wordt het staal keihard en slijtvast.

Professionele afwerking van het thermisch verzinken

In veel gevallen wilt u het stalen oppervlak ook laten voorzien van een poedercoating met een mooie kleur. Uiteraard kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Geef dit vóór het thermisch verzinken aan, dan zorgen wij ervoor dat het verzinkte staal ook ‘gepoetst’ wordt. Hierbij werken wij onzuiverheden en oneffenheden weg, zonder de zinklaag te beschadigen. Op deze manier kan het verzinkte staal voorzien worden van een gekleurde poedercoating.

Betrouwbare thermische verzinking

Bij het thermisch verzinken houden wij ons aan de geldende NEN- en ISO-normen. Op deze manier weet u zeker dat u professioneel verzinkt materiaal heeft. Wij zijn niet voor niets dé specialist in het thermisch verzinken van staal. Uiteraard kunt u ook voor andere bewerkingsmethoden bij ons terecht, zoals voor het stralen en schooperen van metaal. Dit alles gebeurt na een intensieve voorbehandeling.

Bel ons en maak een afspraak!

Wij hebben jarenlange ervaring in onder andere het thermisch verzinken van staal, waardoor wij ons dé specialist in regio Breda mogen noemen. Voor professionele afwerking van stalen oppervlakken belt u naar +31 (0)76 – 530 24 40. Wij helpen u graag verder!