Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/hesselscoating.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Stralen en coaten

Vraag uw offerte aan

Nieuwste behandelmethodes

Korte levertijd

Gegarandeerd een optimaal resultaat

Stralen en coaten

Voor het stralen en coaten van al uw metaalproducten komt u naar dé specialist op het gebied van metaal oppervlaktebehandeling. Hessels Coating heet u van harte welkom. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in het stralen, epoxeren, coaten en diverse voorbehandelingstechnieken. Het leveren van topkwaliteit vinden wij belangrijk, omdat wij u als klant optimaal van dienst willen zijn. Ons bedrijf blijft zichzelf continu ontwikkelen en wij doen regelmatig onderzoek om onze oppervlaktetechnieken te verbeteren. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of graag persoonlijk advies wenst.

Hessels Coating: uw partner voor onder andere stralen en coaten

U bent bij Hessels Coating aan het juiste adres voor onder andere het stralen en coaten van materialen. Bij stralen wordt op een bijzonder effectieve manier in onze handstraalcabine roest verwijderd van uw materialen en deze kan dienen als goede voorbehandeling voor zowel coaten als schooperen van metaalproducten. Bij poedercoaten wordt een organische deklaag aangebracht door het spuiten van poeder op metaalproducten. Dit is een duurzame manier van coaten en beschermt uw producten tegen corrosie en zorgt voor verfraaiing.

Schakel vandaag nog de expert in stralen en coaten in

Neem vandaag nog contact op met Hessels Coating via het telefoonnummer +31 (0)76 – 530 24 40. Wij willen graag een uitstekende samenwerking aangaan, omdat wij een goed eindresultaat willen presenteren aan u. Meld uw order tijdig aan conform onze aanleverspecificaties die op onze website staan vermeld, zodat uw producten snel verwerkt worden en binnen een aantal werkdagen weer voor u gereed liggen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.