Stralen en coaten

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Voor het stralen en coaten van al uw metaalproducten komt u naar dé specialist op het gebied van poedercoaten: Hessels Poedercoating in Breda! Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in het stralen, epoxeren en coaten van metaal. Het leveren van topkwaliteit vinden wij belangrijk, omdat wij u als klant optimaal van dienst willen zijn. Wij blijven ons continu ontwikkelen en doen regelmatig onderzoek om onze oppervlaktetechnieken te verbeteren. Dit merkt u direct in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij zijn uw partner voor het stralen en coaten van materiaal

U bent bij Hessels Poedercoating in Breda aan het juiste adres voor onder andere het stralen en coaten van materialen. Bij het stralen van de materialen wordt er op een bijzonder effectieve manier roest verwijderd in onze handstraalcabine. Daarnaast kan deze methode dienen als goede voorbehandeling voor zowel het coaten als schooperen van metaalproducten. Naast stralen kunt u bij ons ook terecht voor het poedercoaten van producten. Bij deze techniek wordt een organische deklaag aangebracht door het spuiten van poeder op metaalproducten. Dit is een duurzame manier van coaten en beschermt uw producten tegen corrosie en zorgt voor verfraaiing.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het stralen en poedercoaten van metaalproducten? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)76 – 530 24 40. Op deze manier bespreken we graag uw wensen en vertellen we meer over de verschillende specificaties van stralen en poedercoaten.


Hessel coating meer info