Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/hesselscoating.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Qualisteelcoat

Vraag uw offerte aan

Nieuwste behandelmethodes

Korte levertijd

Gegarandeerd een optimaal resultaat

Qualisteelcoat

Laat uw metaalproducten behandelen door Hessels Coating, een bedrijf dat werkt volgens de normen van Qualisteelcoat. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingstechnieken. Wij innoveren ons bedrijf voortdurend door middel van onderzoek, ontwikkeling en verbetering van technieken zodat wij u een optimaal eindresultaat kunnen bieden. U kunt bij Hessels Coating terecht voor de behandeling van grote, kleine, meerdere of enkele metaalproducten. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Qualisteelcoat: werken volgens de Qualisteelcoat normen

Bij Hessels Coating wordt gewerkt conform de voorwaarden van onder andere Qualisteelcoat. Dit is een internationaal kwaliteitslabel voor bedrijven die zich bezighouden met het poedercoaten en natlakken van staal. Hierbij worden het verfsysteem, het conserveringsproces, de in-house control’ en het eindproduct gekeurd. De keuringen en inspecties van het Qualisteelcoat kwaliteitslabel worden gedaan door geaccrediteerde labs en inspecteurs, zodat ieder bedrijf onafhankelijk wordt beoordeeld. Naast het werken volgens de Qualisteelcoat normen, werkt Hessels Coating volgens de voorwaarden van NEN, VISEM, VVM en de ISO-normen. Uiteraard voeren wij binnen ons bedrijf ook onze eigen controles uit. Zo controleren wij uitvoerig de kwaliteit van het materiaal, de kleur, de laagdikte, de glans en de hechting. Op deze manier kunnen wij u gegarandeerd een goed eindresultaat leveren.

Bel ons voor advies over behandelingsmethoden of bij vragen

Wij begrijpen wanneer u na het lezen van deze informatie over Qualisteelcoat nog vragen heeft en graag meer informatie wilt ontvangen. Uiteraard kunnen wij u ook persoonlijk adviseren over welke behandelingsmethode het meest geschikt is voor uw producten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)76 – 530 24 40. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.