Qualisteelcoat

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Laat uw metaalproducten behandelen bij het Qualisteelcoat gecertificeerde bedrijf Hessels Poedercoating in Breda. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingstechnieken. Wij innoveren ons bedrijf voortdurend door middel van onderzoek, ontwikkeling en verbetering van technieken en zorgen voor een optimaal eindresultaat. U kunt bij Hessels Poedercoating terecht voor de behandeling van grote, kleine, meerdere of enkele metaalproducten. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Qualisteelcoat: het kwaliteitslabel waar wij aan voldoen

Wij werken conform de voorwaarden van onder andere Qualisteelcoat. Dit is een internationaal kwaliteitslabel voor bedrijven die zich bezighouden met het poedercoaten en natlakken van staal. Hierbij wordt het verfsysteem, het conserveringsproces, de in-house control en het eindproduct gekeurd. De keuringen en inspecties van het Qualisteelcoat kwaliteitslabel worden gedaan door geaccrediteerde labs en inspecteurs. Zo wordt ieder bedrijf onafhankelijk beoordeeld. Naast de Qualisteelcoat keuring, voldoet Hessels Poedercoating aan de voorwaarden van NEN, VISEM, VVM en de ISO-normen. Uiteraard voeren wij binnen ons bedrijf onze eigen controles uit. Zo controleren wij uitvoerig de kwaliteit van het materiaal, de kleur, laagdikte, glans en de hechting. Op deze manier kunnen wij u gegarandeerd een goed eindresultaat leveren.

Bel ons voor advies of vragen over onze behandelingsmethoden

Wij begrijpen wanneer u na het lezen van deze informatie over Qualisteelcoat nog vragen heeft en graag meer informatie wilt. Uiteraard kunnen wij u ook persoonlijk adviseren over welke behandelingsmethode passend is bij uw producten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)76 – 530 24 40.


Hessel coating meer info