Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Poederlakken, wat ook wel poedercoaten wordt genoemd, is het aanbrengen van een organische deklaag op metaal. Dit gebeurt door middel van elektrostatisch spuiten. Het poeder vormt een beschermlaag die onder andere beschermt tegen corrosie. Bij Hessels Poedercoating in Breda kunt u uw metaalproducten en staalconstructies laten poederlakken tegen een scherpe prijs. Wij gaan zorgvuldig te werk en leveren altijd topkwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en expertise geven we daarnaast deskundig advies en denken graag met u mee.

Efficiënt poederlakken tegen een scherpe prijs met onze poedercoatinstallatie

Voor het poederlakken van metaaloppervlakken gebruiken we een hypermoderne poedercoatinstallatie. Deze installatie is volledig geautomatiseerd en heeft een hoge capaciteit. De bewerkingen worden aansluitend uitgevoerd en alle producten hoeven maar één keer opgehangen en afgehaald te worden. Na het ophangen is het product al na anderhalf uur klaar voor verzending. Dit zorgt voor een uitermate efficiënte productie. Wanneer u ons inschakelt voor poederlakken profiteert u dan ook van korte levertijden tegen een scherpe prijs.

Andere oppervlaktebehandelingen

Naast poederlakken bieden wij ook andere oppervlaktebehandelingen aan. Wilt u uw metaalproducten bijvoorbeeld laten schooperen, stralen en coaten of chemisch voorbehandelen? Het is allemaal mogelijk! Ook deze diensten voeren we op een efficiënte manier uit waardoor de prijs laag blijft.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze werkwijze op het gebied van poederlakken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons via +31 (0)76 – 530 24 40. Daarnaast is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen voor meer informatie over de prijs van poederlakken.


Hessel coating meer info