Producten laten poedercoaten in Westland

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Wilt u metaalproducten of staalconstructies laten poedercoaten voor uw bedrijf in Westland? Schakel dan Hessels Poedercoating in Breda in! Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s in Nederland en poedercoaten onder andere voor bedrijven in Westland. Gebruikt u dagelijks verschillende metaalproducten en wilt u dat het materiaal lange tijd meegaat? Dan helpen wij u verder!

Bescherm uw metaalproducten door ze te laten poedercoaten in Westland

Poedercoaten, ook wel poederlakken genoemd, is het aanbrengen van een beschermlaag op metaal. Door het aanbrengen van poedercoating op uw metaalproducten in Westland, zorgen we ervoor dat het metaal beschermd is tegen corrosie. Door middel van elektrostatisch spuiten wordt het poeder aangebracht. Dit poeder wordt vervolgens verhit waardoor er een chemische reactie ontstaat. Dit wordt ook wel uitmoffelen genoemd. De poedercoat wordt direct uitgehard en het product is klaar voor verdere afwerking.

Werkzaam in verschillende regio’s

Naast dat u ons inschakelt voor het poedercoaten van producten in Westland, zijn we ook werkzaam in andere regio’s in Nederland. Denk hierbij aan:

We hebben al vele producten in veel verschillende sectoren voorzien van poedercoat. We helpen ook u graag verder, waar in Nederland uw bedrijf zich ook bevindt!

Bespreek uw wensen!

Heeft u interesse en wilt u uw metaalproducten laten poedercoaten in Westland? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen en uw wensen te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)76 – 530 24 40.


Hessel coating meer info