Uw metaalconstructies laten poedercoaten nabij Tilburg

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Wilt u metaalproducten laten poedercoaten voor uw bedrijf in Eindhoven? Schakel dan Hessels Poedercoating in Breda in! Wij zijn dé specialist in poedercoaten en hebben jarenlange ervaring en expertise op dit gebied. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het stralen, schooperen of het chemisch voorbehandelen van uw metalen oppervlakken. Om welke oppervlaktebehandeling het ook gaat, wij leveren altijd topkwaliteit en uitstekende service!

Onze werkwijze van het poedercoaten van uw producten in Eindhoven

Wanneer u ons inschakelt voor poedercoaten bij u in Eindhoven, brengen we een poedercoating aan op uw metalen producten. Door middel van elektrostatisch spuiten brengen we poeder aan op het metaal, dat zorgt voor een beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak beschermd is tegen corrosie en er ook netjes uitziet. We brengen slechts één laag poedercoating aan. Vervolgens wordt het metaal verhit waardoor er een chemische reactie ontstaat met de poedercoating en de verharder. Dit wordt ook wel uitmoffelen genoemd. Hierdoor is de coating direct uitgehard en klaar voor verdere afwerking.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ook een poedercoating laten aanbrengen op uw metaalproducten in Eindhoven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons via +31 (0)76 – 530 24 40. Ook wanneer uw bedrijf zich niet in Eindhoven bevindt en u ons wilt inschakelen voor poedercoaten in een andere regio, staan wij voor u klaar. Zo zijn we onder andere werkzaam in Nijmegen, Tilburg en Westland.


Hessel coating meer info