Poedercoaten in regio Rotterdam

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Als specialist op het gebied van poedercoaten zijn wij werkzaam in verschillende regio’s, waaronder Rotterdam. Heeft u een bedrijf in regio Rotterdam en wilt u uw staalconstructies of andere metaalproducten voorzien van een poedercoating? Hessels Poedercoating in Breda helpt u verder! Door onze jarenlange ervaring en expertise behandelen wij uw producten op de juiste manier, zodat deze beschermd zijn tegen corrosie. Hierdoor gaan de producten lange tijd mee.

Laat uw producten poedercoaten in regio Rotterdam

Wanneer u ons inschakelt voor poedercoaten in regio Rotterdam, bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. Wij gebruiken een hypermoderne poedercoatinstallatie die volledig geautomatiseerd is en een hoge capaciteit heeft. De poedercoat wordt automatisch aangebracht. De producten worden met deze installatie aansluitend behandeld op hoge snelheid. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze met korte levertijden en scherpe prijzen als gevolg. We hebben al vele staalconstructies en metaalproducten voorzien van een poedercoating bij verschillende bedrijven in regio Rotterdam. Denk hierbij aan bedrijven in de landbouwmechanisatie, machine- en apparatenbouw en transport en logistiek.

Vraag een offerte aan

Naast dat u bij ons terecht kunt voor poedercoaten in Rotterdam, zijn wij ook werkzaam in andere regio’s. Denk hierbij aan Tilburg, Amsterdam en Westland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)76 – 530 24 40 of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Hessel coating meer info