Poedercoaten in regio Nijmegen

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Hessels Poedercoating in Breda is dé specialist in poedercoaten die werkzaam is in onder andere Nijmegen. Heeft u een eigen bedrijf en werkt u veel met metaalproducten of staalconstructies? Wilt u dat deze producten zo lang mogelijk mooi blijven en overal tegen bestand zijn? Dan helpen wij u graag verder! Door middel van poedercoaten zorgen we ervoor dat de metalen oppervlakken een beschermlaag krijgen om onder andere corrosie tegen te gaan. Dit verlengt de levensduur van de producten.

Het efficiënt poedercoaten van producten voor uw bedrijf in Nijmegen

Wanneer we producten poedercoaten voor uw bedrijf in Nijmegen, gebruiken we een hypermoderne poedercoatinstallatie. Door deze installatie is de productie volledig geautomatiseerd. De oppervlaktebehandelingen worden aansluitend uitgevoerd, waardoor de producten slechts één keer worden opgehangen en afgehaald. Na het ophangen is het product al na anderhalf uur klaar voor verzending. Deze hoge mate van efficiëntie zorgt voor korte levertijden tegen scherpe prijzen.

Werkzaam in verschillende regio’s

Doordat Hessels Poedercoating de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een specialist op het gebied van poedercoaten, zijn we niet alleen in Nijmegen werkzaam, maar in nog veel meer regio’s. Denk hierbij aan:

Bent u in de buurt van deze regio’s gevestigd en heeft u interesse in het laten poedercoaten van uw producten? Wij helpen u verder!

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie over poedercoaten contact met ons op door te bellen naar +31 (0)76 – 530 24 40. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.


Hessel coating meer info