Poedercoaten in regio Den Haag

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in poedercoaten en werkzaam is in regio Den Haag? Hessels Poedercoating in Breda staat voor u klaar! Al jarenlang zijn wij expert op het gebied van diverse oppervlaktebehandelingstechnieken. Zo schakelt u ons in voor poedercoaten, maar kunnen we uw constructies in Den Haag ook stralen, schooperen en chemisch voorbehandelen. Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar.

Bescherm uw metalenproducten door middel van poedercoaten in Den Haag

Door het laten poedercoaten van uw metaalproducten in Den Haag zorgt u voor een langere levensduur van deze producten. Door middel van elektrostatisch spuiten wordt er poeder op het metaal aangebracht. Dit vormt een beschermlaag, waardoor uw metalenconstructie beschermd is tegen corrosie. Ook zorgt het voor het verfraaien van het metaal, zodat de constructie er weer professioneel en netjes uitziet. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo poedercoaten we producten in allerlei soorten en maten voor zowel binnen- als buitentoepassingen. U kunt kiezen voor epoxeren, maar ook duplex coaten en industrieel coaten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse RAL-kleuren en afwerkingsspecificaties.

Informeer naar de mogelijkheden

Naast het poedercoaten van constructies in Den Haag zijn we ook werkzaam in onder andere Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 – 530 24 40 of vraag direct een offerte aan.


Hessel coating meer info