Dé specialist in poedercoaten in Breda

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Bent u op zoek naar een specialist in poedercoaten in Breda? Dan zit u bij Hessels Poedercoating helemaal goed! Wij bieden verschillende oppervlaktebehandelingen aan die uw metaalproducten beschermen tegen corrosie. In ons pand in Breda hebben we een ruime fabrieksoppervlakte waar we onze klanten optimaal kunnen bedienen op het gebied van poedercoaten. U profiteert van professionele dienstverlening en hoogwaardige kwaliteit!

Verschillende opties voor poedercoaten bij ons in Breda

Wanneer u ons bedrijf in Breda inschakelt voor poedercoaten, brengen we een organische deklaag aan op uw metaalproducten. Dit gebeurt door het elektrostatisch spuiten van poeder op het metaal. We behandelen zowel kleine, seriematige als grote en zware producten. Hierbij heeft u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit verschillende RAL-kleuren en zijn er ook diverse afwerkingsspecificaties. Welke optie voor uw product het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van de omgeving waarin het product wordt toegepast, de esthetische eisen en de verwachte levensduur. We adviseren u hier graag over.

Bespreek uw wensen!

Ons bedrijf in Breda heeft op het gebied van poedercoaten al vele projecten afgerond in verschillende regio’s. Bevindt uw bedrijf zich bijvoorbeeld in Rotterdam of Den Haag? Of bent u werkzaam in Zeeland? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via +31 (0)76 – 530 24 40 en bespreek uw wensen.


Hessel coating meer info