Uw metaalproducten laten poedercoaten in Amsterdam

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Op het gebied van poedercoaten zijn wij werkzaam in verschillende regio’s door heel Nederland, waaronder regio Amsterdam. Heeft u bepaalde metaalproducten of staalconstructies die nog lange tijd mee moeten gaan? Dan raden wij aan om de producten te laten poedercoaten. In dit geval brengen we een organische deklaag aan door middel van het elektrostatisch spuiten van poeder op het metaal. Dit vormt een beschermlaag tegen corrosie, maar zorgt er ook voor dat het metaal er weer netjes uitziet.

Verschillende specificaties voor het poedercoaten van producten in Amsterdam

Wanneer u ons inschakelt voor poedercoaten bij u in Amsterdam hebben we verschillende productspecificaties nodig. Op deze manier kunnen we de oppervlaktebehandeling zo soepel mogelijk laten verlopen en realiseren we de opdracht binnen de afgesproken tijd. Daarom vragen we u een duidelijke specificatie aan te leveren met:

  • Het soort materiaal
  • Aantal stuks
  • De afmetingen
  • Gewenste behandeling
  • Gewenste RAL kleur

Geef deze informatie aan bij de offerteaanvraag of bij de aanlevering van de materialen en wij gaan direct voor u aan de slag. Op deze manier profiteert u van een korte levertijd en een goede samenwerking.

Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u ook uw producten of constructies laten poedercoaten in Amsterdam? Neem dan contact op met ons poedercoatbedrijf in Breda voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons via +31 (0)76 – 530 24 40. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.


Hessel coating meer info