Over ons

Over ons

N

Nieuwste behandelmethodes

Gegarandeerd een optimaal resultaat

Korte levertijd

Over ons:

Hessels coating is van oudsher een familiebedrijf waarvan de wortels dateren uit 1896.
Vader & zoon, Ludo & Arjen Hessels hebben in 2000 de overstap gemaakt van een “natlakkerij” naar een “totaal oppervlakte behandeling”, waarbij de visie en expertise gericht zijn op het poeder coaten van stalen producten in de ruimste zin van het woord.
In 2007 zijn wij met ons bedrijf verhuisd van de Haagweg naar een nieuw bedrijfspand aan de Baarschot 48 op industrieterrein Hoogeind te Breda aan de A27. Met ruim 3500m2 fabrieksoppervlakte en een buiten terrein van 4500m2 groot, kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

In 2017 heeft er een aandelen wisseling plaatsgevonden. De aandelen van Ludo Hessels zijn overgenomen door Rob Gijsen, eigenaar van Gijsen Poedercoating te Purmerend.
Rob Gijsen en Arjen Hessels zijn de drijvende kracht achter Hessels Coating samen met 22 medewerkers. Met onze toeleveranciers en medewerkers zullen wij nu en in de toekomst blijven werken aan optimalisatie en innovatie.

Onze Filosofie:

Uw product onze zorg.
Ontzorgen van u is onze zorg. Wij staan voor flexibiliteit, kwaliteit klantgerichtheid en leverbetrouwbaarheid, tegen markt conforme prijs.
Wij adviseren u graag over welke behandeling methodiek het beste bij u product past in combinatie met het toepassingsgebied en de omgevingsomstandigheden.
Duurzaamheid staat bovendien bij ons hoog in het vaandel. We zijn als bedrijf constant op zoek naar mogelijkheden om zuiniger en duurzamer te produceren met het oog op ons milieu.