Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Home » Over ons

Over ons

Hessels Coating is van oudsher een familiebedrijf dat is opgericht in 1896. Vader Ludo en zoon Arjen Hessels hebben in 2000 de overstap gemaakt van een natlakkerij naar een bedrijf dat totale oppervlaktebehandeling verzorgt. Hierbij zijn de visie en expertise gericht op het poedercoaten van stalen producten in de ruimste zin van het woord.

In 2007 zijn wij met ons bedrijf verhuisd van de Haagweg in Breda naar een nieuw bedrijfspand aan de Baarschot 48 op Industrieterrein Hoogeind in Breda, direct gelegen aan de A27. Met ruim 3500 vierkante meter fabrieksoppervlakte en een buitenterrein van 4500 vierkante meter, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen.

Onze filosofie

Uw product is onze zorg. Wij staan garant voor flexibiliteit, kwaliteit, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en marktconforme tarieven.

Wij adviseren u graag over welke behandelingsmethodiek het beste bij uw product past of welke combinatie met het toepassingsgebied en de omgevingsomstandigheden. Duurzaamheid staat bovendien bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn als bedrijf constant op zoek naar mogelijkheden om zuiniger en duurzamer te produceren met het oog op ons milieu.

Hessels Poedercoating beschikt over een hypermoderne en volledig geautomatiseerde poedercoatlijn. Hiermee wordt een hogere productiecapaciteit behaald met als gevolg kortere doorlooptijden en besparing in energiegebruik.


Hessel coating meer info