Oppervlaktebehandeling

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Oppervlaktebehandeling

Hessels Poedercoating is dé specialist op het gebied van metaal oppervlaktebehandeling. Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor diverse oppervlaktebehandelingsmogelijkheden en leveren wij u gegarandeerd topkwaliteit. Wij kunnen u een totaalpakket bieden van oppervlaktebehandelingen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld de chemische voorbehandeling, de verwerking van uw order, de kleuren of de eigenschappen van poedercoating. Wij behandelen metaaltypes, zowel grote als kleine producten, enkele stuks of series in de kleur die u wenst.

Hessels Poedercoating: voor al uw materialen een metaal oppervlaktebehandeling

Verschillende producten van metaal komen in aanmerking voor een oppervlaktebehandeling. Denk hierbij aan blank en zwart staal, thermisch verzinkt staal, aluminium en roestvast staal. Hessels Poedercoating biedt u een totaalpakket aan oppervlaktebehandelingen, waaronder:

  • Chemische voorbehandeling: door alkalisch ontvetten, passiveren en beitsen, kunnen wij materialen in onze badenreeks voorbehandelen.
  • Poedercoaten: tegen corrosie kunnen wij een organische laag op metaal aanbrengen door middel van het elektrostatisch spuiten van poeder.
  • Schooperen: met gebruik van een spuitpistool wordt onder hoge temperatuur een zinkaluminium laag aangebracht op gestraald materiaal.
  • Stralen: een goede voorbehandeling voor schooperen en poedercoaten, waarbij roest wordt verwijderd van metaal.

Wanneer u over producten van metaal beschikt die niet in aanmerking komen voor een oppervlaktebehandeling, worden deze door onze vaste toeleveranciers alsnog behandeld. Het is uiteraard ook mogelijk om onderdelen af te plakken of te voorzien van beschermingsmateriaal, bijvoorbeeld wanneer deze onderdelen niet gecoat moeten worden.

Hessels Poedercoating start graag een samenwerking met u

De producten die bij ons een metaal oppervlaktebehandeling ondergaan, worden toegepast in diverse sectoren. Denk hierbij aan de bouwsector, reclame- en interieursector, machine- en apparatenbouw en de transportwereld. Wij kijken ernaar uit om met u een samenwerking te starten! Neem direct contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)76 – 530 24 40. Onze vakspecialisten staan u graag te woord en helpen u waar mogelijk.


Hessel coating meer info