Oppervlaktebehandeling

N

Nieuwste behandelmethodes

Gegarandeerd een optimaal resultaat

Korte levertijd

Oppervlaktebehandeling

Hessels Coating is dé specialist op het gebied van (metaal) oppervlaktebehandeling. Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor diverse oppervlaktebehandelingsmogelijkheden en leveren u gegarandeerd topkwaliteit. Wij kunnen u een totaalpakket bieden van oppervlaktebehandelingen, kunt u op ons rekenen en ons altijd contacteren wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld de chemische voorbehandeling, de verwerking van uw order, de kleuren of de eigenschappen van poedercoating. Wij behandelen metaaltypes, zowel grote als kleine producten, enkele stuks of series in de kleur die u wenst.

Hessels Coating: voor al uw materialen een metaal oppervlaktebehandeling

Verschillende producten van metaal komen in aanmerking voor een oppervlaktebehandeling. Denk hierbij aan blank en zwart staal, thermisch verzinkt staal, aluminium en roestvast staal. Hessels Coating biedt u een totaalpakket aan oppervlaktebehandelingen, waaronder:

  • Chemische voorbehandeling: door alkalisch ontvetten, passiveren en beitsen, kunnen wij materialen in onze badenreeks voorbehandelen.
  • Poedercoaten: wij kunnen een organische laag aanbrengen op metaal door middel van het elektrostatisch spuiten van poeder tegen verfraaiing en corrosie.
  • Schooperen: met gebruik van een spuitpistool wordt onder hoge temperatuur een zinkaluminium laag aangebracht op gestraald materiaal.
  • Stralen: een goede voorbehandeling voor schooperen en poedercoaten, waarbij roest wordt verwijderd van metaal.

Wanneer u over producten van metaal beschikt die niet standaard door onze oppervlaktebehandeling afdeling kunnen worden behandeld, worden via onze vaste toeleveranciers behandeld. Het is uiteraard ook mogelijk om onderdelen af te plakken of worden voorzien van beschermingsmateriaal als er onderdelen zijn die niet gecoat moeten worden.

Hessels Coating start graag een samenwerking met u

De producten die bij ons een (metaal) oppervlaktebehandeling ondergaan, worden toegepast in diverse sectoren. Denk hierbij aan de bouwsector, reclame- en interieursector, machine- en apparatenbouw en de transportwereld. Wij kijken er naar uit om samen met u een samenwerking te starten! Neem direct contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)76 – 530 24 40. Onze vakspecialisten staan u graag te woord en helpen u waar mogelijk.