NIEUWS

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Home » Nicol Driessen algemeen directeur a.i.

Nicol Driessen algemeen directeur a.i.

 – Hessels Poedercoating in Breda heeft, net als bijna elk bedrijf in deze tijd, een aantal kernpunten om zich verder op de toekomst voor te bereiden. In de dagelijkse operatie van een productiebedrijf kan de planning, inkoop, logistiek, sales, financiën en HR nogal eens gepaard gaan met de nodige uitdagingen. Dat Hessels hier de voorgaande jaren goed in is geslaagd verdient een pluim. Kijkend naar de toekomst en het invulling kunnen geven aan de ambities van de poedercoater uit Breda is gekozen om per 1 juli 2022 Nicol Driessen als interim algemeen directeur aan te stellen.

Driessen heeft haar sporen verdiend in vergelijkbare functies bij onder andere Action, AEB Afvalverwerking en TIP Group. Driessen: “Ik werk graag in een omgeving waar de handen uit de mouwen moeten worden gestoken, er echt aangepakt moet worden om met elkaar de uitdaging aan te gaan. Bij Hessels Poedercoating gaat het heel goed, maar het kan altijd beter. Met elkaar gaan we er voor zorgen dat onze klanten nog meer tevreden zullen zijn, dat de kwaliteit van ons productieproces richting uitmuntend gaat en dat we onze capaciteit nog beter gaan inzetten.

Dat deze ambities een visie en strategie vereisen om goed te kunnen implementeren, moge duidelijk zijn. En, zoals zo vaak, is de frisse blik van een buitenstaander verhelderend. “Ik heb geen historische bagage die ik meesleep, ik neem niet zomaar iets aan voor waar of onwaar en ik zal steeds kijken naar verbeteringen met een duidelijke focus op processen en standaardisatie”, aldus Driessen. “Hessels Poedercoating noemt zich ‘De nummer 1 in poedercoating’ en dat is niet voor niets. We zijn de beste, maar we kunnen nóg beter. En we willen de beste blijven.

Nicol Driessen heeft veel ervaring in change management. Om dat te bewerkstelligen moet je de mensen mee hebben. “Mensen staan bij mij altijd op nummer 1. Investeringen, innovaties, scherpe inkoop, allemaal heel leuk en aardig, maar zonder de betrokkenheid en inzet van de mensen gaat niets lukken. We gaan er met elkaar voor zorgen dat alle medewerkers bij Hessels Poedercoating op de juiste plek zitten, dat ze met plezier naar hun werk gaan, met elkaar een optimale werksfeer bouwen en dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat hier nog veel winst te behalen is. Groeien met behulp van de bestaande bouwstenen, door het met elkaar nóg iets beter te doen, hoe mooi is dat?!