Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/hesselscoating.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Nieuwste behandelmethodes

Korte levertijd

Gegarandeerd een optimaal resultaat

Metalliseren

Voor het schooperen, ofwel metalliseren, van uw metaalproducten komt u naar Hessels Coating in Breda. Wij zijn actief sinds 1896 en hebben ons sinds die tijd ontwikkeld, want er is uiteraard veel veranderd. Echter staan nog steeds dezelfde kernwaarden bij ons hoog in het vaandel: het leveren van topkwaliteit en een drang tot innovatie. Zo blijven wij onszelf voortdurend ontwikkelen, doen wij onderzoek en verbeteren waar nodig om u een optimaal eindresultaat te bieden. Hessels Coating is uw partner voor het industrieel metalliseren (schooperen) van al uw grote, kleine, enkele of meerdere producten. Neem bij vragen of voor meer informatie contact met ons op.

Industrieel metalliseren van uw producten laat u over aan Hessels Coating

Voor het industrieel metalliseren van uw metaalproducten, ook wel schooperen genoemd, doet u er goed aan om een expert in te schakelen. Schooperen van metaalproducten is het thermisch aanbrengen of spuiten van een vloeibare zink-aluminium laag op een blank gestraald metaal oppervlak. Deze laag biedt een corrosiewerende ondergrond en kan als alternatief dienen voor thermisch verzinken, wanneer dit bijvoorbeeld niet mogelijk is vanwege de afmetingen.

De werkwijze voor het metalliseren of schooperen van uw metaalproducten

Om uw metaalproducten binnen de afgesproken levertijd te kunnen realiseren en leveren, is een uitstekende samenwerking met u noodzakelijk. Daarom vragen wij bij aanlevering van de materialen of bij de offerte aanvraag een overzicht van een aantal specificaties:

  • Aantal stuks
  • Afmetingen
  • Gewenste behandeling
  • Gewenste RAL kleur
  • Soort materiaal

De planningsafdeling van Hessels Coating informeert u over de mogelijke levertijden. Tevens staat in onze leveringsvoorwaarden vermeld waar uw materialen aan moeten voldoen. Na aanlevering van de materialen starten wij het schooperen of industrieel metalliseren. Wij werken conform de voorwaarden van NEN, VVM, Qualisteelcoat, VISEM en ISO-normen. Tevens controleren wij uitvoerig de kwaliteit van het materiaal, de glans, de kleur, de hechting en de dikte. Op deze wijze kunnen wij kwaliteit garanderen. De producten worden geheel naar wens verpakt of ingeseald om schade gedurende het transport te voorkomen.

Kom voor veel meer dan alleen schooperen naar Hessels Coating

Vanwege onze ideale ligging aan de A27, het gebruik van de beste apparatuur met optimale faciliteiten, waarbij wij rekening houden met de eisen, blijven wij een toonaangevend bedrijf in onze sector. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor schooperen, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Chemische voorbehandeling
  • Poedercoaten
  • Stralen

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en kijken er naar uit om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)76 – 530 24 40.