Industrieel metalliseren

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Voor het metalliseren van uw metaalproducten komt u naar Hessels Poedercoating in Breda. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en leveren altijd topkwaliteit. We blijven onszelf voortdurend ontwikkelen en verbeteren om een optimaal eindresultaat te bieden. Daarom zijn wij uw partner voor het industrieel metalliseren van al uw producten.

Industrieel metalliseren van uw producten laat u over aan Hessels Poedercoating

Het industrieel metalliseren van uw metaalproducten is het thermisch aanbrengen of spuiten van een vloeibare laag zink-aluminium op een blank gestraald metaaloppervlak. Deze laag biedt een corrosiewerende ondergrond en kan als alternatief dienen voor thermisch verzinken, wanneer dit bijvoorbeeld niet mogelijk is vanwege de afmetingen.

De werkwijze voor het industrieel metalliseren van uw metaalproducten

Om uw metaalproducten binnen de afgesproken levertijd te realiseren, is een uitstekende samenwerking met u noodzakelijk. Daarom vragen wij bij aanlevering van de materialen of bij de offerteaanvraag een overzicht van een aantal specificaties:

  • Aantal stuks
  • Afmetingen
  • Gewenste behandeling
  • Gewenste RAL kleur
  • Soort materiaal

De planningsafdeling van Hessels Poedercoating informeert u over de mogelijke levertijden. Tevens staat in onze leveringsvoorwaarden vermeld waar uw materialen aan moeten voldoen. Na aanlevering van de materialen starten wij met het industrieel metalliseren. Wij werken conform de voorwaarden van NEN, VVM en ISO-richtlijnen. Tevens controleren wij uitvoerig de kwaliteit van het materiaal, glans, kleur, hechting en dikte. De producten worden geheel naar wens verpakt of ingeseald om schade gedurende het transport te voorkomen.

Bespreek de mogelijkheden!

Naast het industrieel metalliseren van metaalproducten kunt u bij ons voor nog meer diensten terecht. Denk hierbij aan een chemische voorbehandeling of het coaten en stralen van uw producten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via +31 (0)76 – 530 24 40.


Hessel coating meer info