Innovatief poedercoaten

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Home » Innovatief poedercoaten

Hypermoderne poedercoatinstallatie in Breda

Met onze hypermoderne poedercoatinstallatie is de productie volledig geautomatiseerd en de capaciteit verder verruimd. Alle opeenvolgende bewerkingen kunnen aansluitend worden uitgevoerd. Hierdoor worden de producten slechts één keer opgehangen en afgehaald. Met een variabele snelheid van één tot drie meter per minuut is de productie uitermate efficiënt. Na het ophangen is het behandelde product na anderhalf uur klaar voor verzending. Door de hoge mate van efficiency realiseren wij korte levertijden tegen scherpe prijzen.

Offerte aanvragen

Binnen- en buitentoepassingen voor diverse sectoren

Hessels Poedercoating in Breda behandelt producten met zowel een binnen- als een buitentoepassing voor verschillende marktsectoren en branches, zoals:

  • Landbouwmechanisatie
  • Machine- en apparatenbouw
  • Bouw en infrastructuur
  • Reclame, interieur en winkelinrichting
  • Transport en logistiek

Denk hierbij aan producten zoals afrasteringen, deuren, kokers, kozijnen, panelen, plaatwerk, bedframes, displays, draadmatten, elektriciteitskasten, fietsframes, gaasmatten, gaaswanden, hekwerk, luchtroosters, meubelstukken, palen, plafondpanelen, profielen, reclameborden, rolcontainers, rolluiken, roosters, scheidingswanden, speeltoestellen, buizen, straatmeubilair en strips.

Seriematig en in grote aantallen te behandelen

Onze nieuwe hypermoderne poedercoatinstallatie heeft een transportsysteem met 300 meter kettingbaan. De 40 traversebalken hebben elk een lengte van 4500 millimeter. De maximale hoogte van de producten is 2200 millimeter. Het maximale gewicht per traversebalk is 5000 kilogram. Door de hoge mate van efficiency kunnen tot duizenden producten per dag worden behandeld.

RAL-kleurencodering

Wanneer wij producten door middel van poedercoaten behandelen, werken wij met de RAL-kleurencodering. Deze kleuren hebben wij in mat, zijdeglans en hoogglans op voorraad. Niet-standaard RAL en metallic kleuren zijn ook snel leverbaar. Kleuren uit het systeem van NCS, Sikkens of PMS kunnen worden ingekocht en hebben een beperkt langere levertijd.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de dienstverlening van Hessels Poedercoating in Breda? Wilt u weten wat wij met onze hypermoderne poedercoatinstallatie voor uw producten kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +31 (0)76 – 530 24 40 of vraag direct een offerte aan.


Hessel coating meer info