Industrieel coaten

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Voor het industrieel laten coaten van uw metaalproducten zit u bij Hessels Poedercoating in Breda helemaal goed! Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van poedercoaten, stralen en andere oppervlaktebehandelingstechnieken helpen wij u graag verder. Of u nu kleine of grote oppervlakken wilt laten behandelen, u profiteert altijd van topkwaliteit. We gaan altijd voor een optimaal eindresultaat.

Verschillende technieken voor industrieel coaten

Door het industrieel coaten van uw metaalproducten zorgt u voor een optimale bescherming van het materiaal tegen corrosie. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende technieken. Zo kunt u kiezen om het materiaal te laten voorbehandelen. Door middel van een chemische voorbehandeling wordt het materiaal ontvet, gepassiveerd en gebeitst. Ook is het mogelijk om de producten te laten stralen. In dit geval wordt roest van het metaal verwijderd. Vervolgens kunt u het metaal laten poedercoaten en/of schooperen. Wanneer u kiest voor poedercoaten wordt er een organische laag aangebracht. Dit gebeurt door middel van het elektrostatisch spuiten van poeder. Bij het schooperen brengen we onder hoge temperatuur een zinkaluminium laag aan. Na het schooperen kan het product aanvullend worden gepoedercoat.

Vraag om deskundig advies!

Weet u niet precies welke manier van industrieel coaten voor uw metaalproducten geschikt zijn? Wij geven u graag deskundig advies! Bel ons op +31 (0)76 – 530 24 40 om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u andere vragen over industrieel coaten of over onze werkwijze? Neem ook dan contact met ons op.


Hessel coating meer info