Hoe werken wij?

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Home » Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Duidelijke productspecificaties en aanleverprocedures vormen de basis voor leverbetrouwbaarheid.

Om een optimale oppervlaktebehandeling binnen de afgesproken levertijd te kunnen realiseren is een goede samenwerking met onze klanten noodzakelijk. Wij verwachten daarvoor van de klant, hetzij bij de offerte aanvraag of bij de aanlevering van de materialen, een duidelijke specificatie waarin vermeld staat:

  • Soort materiaal
  • Aantal stuks
  • Afmetingen
  • Gewenste behandeling
  • Gewenste RAL kleur

Onze planningsafdeling kan u informeren over mogelijke levertijden, waarbij als basis geldt vijf productiedagen na aanlevering. Voor schooperen rekenen wij twee dagen extra.

In onze leveringsvoorwaarden staat duidelijk vermeld waar de aangeleverde materialen aan moeten voldoen, dit in overleg met de planningsafdeling. Zo is het aanwezig zijn van de juiste ophanggaten essentieel. Voor het behandelen van thermisch verzinkt materiaal, volgens het zogenaamde duplexsysteem, gelden speciale eisen waaraan het aangeleverde materiaal moet voldoen. Dit laatste vooral om ongewenste oneffenheden en uitgassing te voorkomen. Bij onze behandeling werken wij volgens NEN-EN-ISO 1461.

Het poetsen, ofwel verwijderen van zinkoneffenheden, dient bij voorkeur door de verzinkerij of klant zelf te gebeuren, omdat deze meestal zelf het beste op de hoogte is van de specifieke eisen die er aan het uiterlijk van het product worden gesteld. Over dit alles informeren wij u graag nader of sturen de gewenste informatie naar u toe. Bekijk hier de contactmogelijkheden.

Kwaliteitsbeheersing

Gedurende het totale orderverwerkingsproces vanaf offerte tot en met verpakken en het afleveren van materialen, bewaken onze deskundige medewerkers de kwaliteit. Het verrichten van metingen en uitvoeren van controles is onderdeel van ons basis kwaliteitssysteem. Indien de klant een garantieverklaring wenst, worden wij daar graag vooraf van op de hoogte gesteld zodat we de gewenste metingen op de juiste wijze kunnen registreren.

Op basis van de wensen van de klant worden de producten verpakt of ingeseald om schade tijdens transport zoveel mogelijk te voorkomen. Bij onze leveringsvoorwaarden conformeren wij ons aan de algemene voorwaarden van ION, de brancheorganisatie waarbij wij zijn aangesloten.

Prijsstelling

Onze prijsstelling is gebaseerd op diverse factoren, zoals het te behandelen oppervlak, de afmetingen en het aantal stuks, maar uiteraard ook het soort uitgangsmateriaal en de gewenste behandelmethode. Ook de kleurstelling en poederspecificatie bepalen de prijsstelling. Onze verkoopafdeling informeert u graag.


Hessel coating meer info