Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

N

Nieuwste behandelmethodes

Gegarandeerd een optimaal resultaat

Korte levertijd

Hoe werken wij?

Duidelijke productspecificaties en aanleverprocedures vormen de basis voor leverbetrouwbaarheid

Om een optimale oppervlakte behandeling binnen de afgesproken levertijd te kunnen realiseren is een goede samenwerking met onze klanten noodzakelijk. Wij verwachten daarvoor van de klant, hetzij bij de offerte aanvraag of bij de aanlevering van de materialen, een duidelijke specificatie waarin vermeld staat:

  • Soort materiaal
  • Aantal stuks
  • Afmetingen
  • Gewenste behandeling
  • Gewenste RAL kleur

Onze planningsafdeling kan u informeren over mogelijke levertijden, waarbij als basis geldt 5 productie dagen, aan- en afleverdag niet hierbij gerekend. Voor schooperen rekenen wij 2 dag extra.
In onze leveringsvoorwaarden staat duidelijk vermeld waar de aangeleverde materialen aan moeten voldoen (In overleg met de planning). Zo is het aanwezig zijn van de juiste ophanggaten essentieel. Voor het behandelen van thermisch verzinkt materiaal, volgens het zogenaamde duplexsysteem, gelden speciale eisen waaraan het aangeleverde materiaal moet voldoen. Dit laatste vooral om ongewenste oneffenheden en uitgassing te voorkomen. Bij onze behandeling werken wij volgens de … NEN.

Het poetsen, ofwel verwijderen van zinkoneffenheden, dient bij voorkeur door de verzinkerij of klant zelf te gebeuren, omdat deze meestal zelf het beste op de hoogte is van de specifieke eisen die er aan het uiterlijk van het product worden gesteld. Over dit alles informeren wij u graag nader of sturen de gewenste informatie naar u toe. Bekijk hier de contactmogelijkheden.

Kwaliteitsbeheersing

Gedurende het totale order verwerkingsproces vanaf offerte tot verpakken en afleveren van materialen, bewaken onze deskundige medewerkers de kwaliteit. Het verrichten van metingen en uitvoeren van controles is onderdeel van ons basis kwaliteitssysteem. Indien de klant een garantieverklaring wenst, worden wij daar graag vooraf van op de hoogte gesteld zodat we de gewenste metingen op de juiste wijze kunnen registreren.

Naar wens van de klant worden de producten verpakt of ingeseald om schade tijdens transport zoveel mogelijk te vermijden. Bij onze leverings- en garantie voorwaarden conformeren wij ons aan de ION voorwaarden, de branche organisatie waarbij wij zijn aangesloten.

Prijsstelling

Onze prijsbepaling is gebaseerd op diverse factoren, zoals te behandelen oppervlakte, afmetingen en aantal stuks, maar uiteraard ook soort uitgangsmateriaal en gewenste behandelingsmethode. Ook de kleurstelling en poederspecificatie bepaalt mede de prijsstelling. Onze verkoopafdeling informeert u graag nader.