Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Het epoxeren van uw producten laat u over aan dé specialist op het gebied van oppervlaktebehandeling. Hessels Poedercoating in Breda is u graag van dienst en heeft ruime kennis en ervaring in diverse technieken, waaronder epoxeren en schooperen. Het leveren van topkwaliteit en een drang tot innoveren staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij continu aan het innoveren door middel van onderzoeken en het doorvoeren van verbeteringen. Hessels Poedercoating is uw partner als het gaat om kleine of grote producten, in verschillende hoeveelheden en in alle RAL-kleuren.

Uw producten laten epoxeren bij de expert

Epoxering is een benaming waarbij epoxypoedercoating wordt aangebracht op materialen die enkel binnen worden gebruikt. Epoxypoeder wordt gebruikt als eerste laag bij het poedercoaten met een twee- of drielagensysteem. Epoxycoating is goed bestand tegen chemicaliën en vocht. Wanneer u uw materialen laat epoxeren, houd er dan rekening mee dat het poeder slecht bestand is tegen UV-licht en snel verkleurt. Daarom is het verstandig om enkel binnentoepassingen te epoxeren.

Laat u adviseren

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. Op basis van de producten die gecoat moeten worden, bekijken we welke behandeling voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)76 – 530 24 40 en wij staan u graag te woord.


Hessel coating meer info