Eenlaags coaten

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Het voordeel van eenlaags coaten is dat de levertijd van uw gecoate stalen oppervlak kort is. Met onze hoogwaardige poedercoatings is eenlaags coaten voldoende voor een egale dekking. Daarna hoeft het gecoate stalen oppervlak alleen nog te worden uitgemoffeld. Hiermee wordt er een chemische reactie tot stand gebracht tussen de hars en een verharder. Door deze chemische reactie ontstaat er een harde en slijtvaste laag op het behandelde staal.

Profiteer van de voordelen van eenlaags coaten met een poedercoating

Wanneer u ervoor kiest om een stalen oppervlak eenlaags te laten coaten door Hessels Poedercoating in Breda, profiteert u van een aantal voordelen. Zoals gezegd is er met eenlaags coaten een korte levertijd doordat er maar één laag coating aangebracht wordt voor een volledige dekking. Het resultaat is dan uitstekend. Ook wordt er geen oplosmiddel gebruikt, wat beter is voor het milieu.

Ruime keuze aan kleuren

Wanneer u ervoor kiest om uw staal te laten voorzien van een eenlaagse coating, heeft u de keuze uit een groot aantal kleuren. Wij werken met de RAL-kleurencodering. Alle kleuren met deze codering hebben wij op voorraad. Bij onze eenlaagse coatings heeft u de keuze om de coating mat, zijdeglans of hoogglans aan te laten brengen.

Laat uw staal eenlaags coaten door onze specialisten

De mogelijkheden van het coaten van staal zijn bijna eindeloos. Ook het aanbrengen van meerdere lagen coating is mogelijk. Hiervoor zijn er verschillende soorten coatings beschikbaar, waarmee wij verschillende behandelingen uitvoeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via +31 (0)76 – 530 24 40.


Hessel coating meer info