Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/hesselscoating.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Duplex systemen

Vraag uw offerte aan

Nieuwste behandelmethodes

Korte levertijd

Gegarandeerd een optimaal resultaat

Duplex systemen

Hessels Coating is een expert in poedercoating en heeft daarom ook verstand van duplex systemen. Wij hebben ruime kennis en ervaring opgebouwd met diverse oppervlaktetechnieken en staan garant voor topkwaliteit en zijn flexibel, zodat wij altijd voldoen aan uw wensen. Wij blijven onszelf continu ontwikkelen, blijven onderzoeken en verbeteren punten waar verbetering nodig is. Dit doen wij omdat wij altijd een optimaal eindresultaat bieden. Of u nu grote, kleine, meerdere of enkele producten wilt laten bewerken, het is mogelijk bij Hessels Coating.

Duurzaam te werk gaan met duplex systemen

Na het verzinken kan uw product worden voorzien van een duplex coating. Dit worden duplex systemen genoemd en is de meest duurzame bescherming in strijd tegen corrosie en is bovendien bestand tegen extreme weersomstandigheden. Door de thermisch verzinkte ondergrond en een uitstekend poedercoatsysteem resulteert het werken met duplex systemen in een langere levensduur. Deze berschermingsduur is zelfs langer dan wanneer u beide systemen afzonderlijk inzet. Hessels Coating is voortdurend op zoek om zuiniger en duurzamer te produceren en met duplex systemen zijn wij al goed op weg. Meld uw order vandaag nog aan! Dankzij onze gedegen planning, kunnen wij snel te werk gaan en leveren wij binnen vijf werkdagen na aanlevering. Neem telefonisch contact op via +31 (0)76 – 530 24 40. Wij zijn u graag van dienst!