Duplex systemen

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Hessels Poedercoating in Breda is expert op het gebied van poedercoaten en duplex systemen. Wij hebben ruime kennis en ervaring opgebouwd met diverse oppervlaktetechnieken en staan garant voor topkwaliteit. Daarnaast zijn we flexibel en luisteren we naar uw wensen. Wij blijven onszelf continu ontwikkelen en verbeteren. Op deze manier kunnen we een optimaal resultaat realiseren. Of u nu grote, kleine, meerdere of enkele producten wilt laten bewerken, het is mogelijk bij Hessels Poedercoating.

Duurzaam te werk gaan met duplex systemen

Na het verzinken worden constructies nog bewerkt met een kleur naar wens. Dit worden duplex systemen genoemd. Duplex systemen zijn de meest duurzame bescherming tegen corrosie en zijn bovendien bestand tegen extreme weersomstandigheden. Door de thermisch verzinkte ondergrond en een uitstekend natlak- of poedercoatsysteem, resulteert het werken met duplex systemen in een langere levensduur. Deze berschermingsduur is zelfs langer dan wanneer u beide systemen afzonderlijk bewerkt.

Meld uw order direct aan

Hessels Poedercoating is voortdurend op zoek om zuiniger en duurzamer te produceren en met duplex systemen wordt dit gerealiseerd. Heeft u interesse? Meld uw order vandaag nog aan! Dankzij onze gedegen planning gaan we snel te werk en zorgen we voor oplevering binnen vijf werkdagen. Neem telefonisch contact op via +31 (0)76 – 530 24 40 en wij zijn u graag van dienst.


Hessel coating meer info