Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/hesselscoating.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Modern

Korte levertijd

Kwaliteit

Duplex coaten

Zoekt u een expert op het gebied van zowel industrieel als duplex coaten? Dan bent u Hessels Coating aan het juiste adres. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met diverse oppervlaktetechnieken en leveren hierbij topkwaliteit, mede door continu te innoveren. Wij blijven ontwikkelen, onderzoeken en waar nodig verbeteren om een optimaal eindresultaat te realiseren. Bij Hessels Coating is het mogelijk om kleine, grote, enkele of meerdere metaalproducten in diverse kleuren te bewerken.

Duplex en industrieel coaten laat u over aan de expert

Wanneer u optimale bescherming wilt voor uw metaalproducten, kies dan voor duplex coaten. Met duplex coaten wordt het verzinken en poedercoaten gecombineerd; het industrieel aanbrengen van organische deklagen op gesherardiseerde of thermisch verzinkte producten. Dit is de meest duurzame bescherming tegen corrosie van staal. De poedercoating zorgt voor bescherming van buitenaf en de zinklaag beschermt het product tegen corrosievorming van binnenuit. Het is mogelijk om coating aan te brengen op blank staal, zwart staal, thermisch verzinkt staal, aluminium of RVS. Ieder product wordt vooraf behandeld door middel van een chemische reiniging. Voordelen van duplex coaten zijn:

  • Het duplex systeem beschermt langer dan wanneer het verzinken en coaten afzonderlijk gebeurt
  • De kwaliteit van het duplex systeem wordt gewaarborgd door kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in NEN 5254
  • Er wordt geen oplosmiddel gebruikt en daarom is het veiliger en beter voor milieu en medewerkers

Goede samenwerking is essentieel

Omdat wij u een uitstekende service bieden, is het beschikken over de juiste informatie van wezenlijk belang. Wij stellen het op prijs als u uw order tijdig aanmeldt met diverse specificaties voor het industrieel en duplex coaten, omdat wij garant willen staan voor een goede planning en snelle verwerking. Neem contact op via +31 (0)76 – 530 24 40. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.