Duplex coaten

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Zoekt u een expert op het gebied van duplex coaten? Kom dan naar Hessels Poedercoating in Breda. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met diverse oppervlaktetechnieken en leveren hierbij topkwaliteit. We zijn continu aan het innoveren en blijven ons ontwikkelen en verbeteren om een optimaal eindresultaat te realiseren. Bij ons is het mogelijk om kleine, grote, enkele of meerdere metaalproducten in diverse kleuren te laten bewerken.

Duplex coaten laat u over aan de expert

Wanneer u optimale bescherming voor uw metaalproducten wilt, kiest u voor duplex coaten. Met duplex coaten wordt verzinken en poedercoaten gecombineerd; het aanbrengen van organische deklagen op gesherardiseerde of thermisch verzinkte producten. Dit is de meest duurzame bescherming tegen corrosie van staal. De poedercoat zorgt voor bescherming van buitenaf en de zinklaag beschermt het product tegen corrosievorming van binnenuit. Het is mogelijk om poedercoat aan te brengen op blank staal, zwart staal, thermisch verzinkt staal, aluminium of rvs. Ieder product wordt vooraf behandeld door middel van een chemische reiniging. De voordelen van duplex coaten zijn:

  • Het duplex systeem beschermt langer dan wanneer u kiest voor alleen verzinken of alleen coaten.
  • De kwaliteit van het duplex systeem wordt gewaarborgd vanwege de NEN 5254 norm, waarin de kwaliteitseisen zijn vastgelegd.
  • Er wordt geen oplosmiddel gebruikt en daarom is het veiliger en beter voor milieu en medewerkers.

Bel ons en informeer naar de mogelijkheden

Het is voor ons essentieel dat wij een goede samenwerking aangaan, omdat wij u een uitstekend eindresultaat willen bieden. Zo stellen wij het op prijs als u uw order tijdig aanmeldt met diverse specificaties voor het duplex coaten van uw materiaal. Op deze manier kunnen we garant staan voor een goede planning en snelle verwerking. Neem contact met ons op via +31 (0)76 – 530 24 40 voor meer informatie over de mogelijkheden.


Hessel coating meer info