Coaten buitentoepassing

Vraag uw offerte aan

Totaalaanbieder

Korte levertijden

Eigen transport

Bij Hessels Poedercoating in Breda zijn we gespecialiseerd in het coaten van metalen oppervlakken voor zowel een buitentoepassing als een binnentoepassing. We bieden verschillende soorten coatings aan die bij diverse behandelmethodes gebruikt kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! We beginnen met een chemische voorbehandeling en coaten vervolgens het product voor een buitentoepassing of binnentoepassing. Op deze manier verfraaien we de stalen oppervlakken.

Verschillende mogelijkheden voor het coaten bij een buitentoepassing of binnentoepassing

Wanneer u stalen oppervlakken wilt beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. Zo kiest u voor poedercoaten om het stalen oppervlak te beschermen tegen corrosie en te voorzien van een mooie kleur. Voor een optimaal resultaat laat u het oppervlak schooperen of verzinken, waarbij er een extra metalen laagje wordt aangebracht. Zo heeft u een egale ondergrond, waardoor de poedercoating extra goed hecht. Een extra optimaal resultaat behaalt u als u ook kiest voor een chemische voorbehandeling.

Kies voor de specialist voor een totaalpakket aan staalbehandelingen

Zoals u leest bieden wij u alle mogelijke behandelingen voor staal aan. Mocht er een behandeling nodig zijn die niet standaard door ons gedaan wordt, dan roepen wij de hulp in van onze vaste, betrouwbare toeleveranciers. Zo hebben wij alles in huis om uw buitentoepassing of binnentoepassing te coaten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 – 530 24 40.


Hessel coating meer info