Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/hesselscoating.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Coaten buitentoepassing

Vraag uw offerte aan

Modern

Korte levertijd

Kwaliteit

Coaten buitentoepassing

Wij bieden verschillende coatings aan voor buitentoepassing. Deze kunnen gebruikt worden in verschillende behandelmethodes. Op deze manier verfraaien wij diverse stalen oppervlakken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Na een chemische voorbehandeling vinden er allerlei behandelingen plaats.

Verschillende mogelijkheden voor het coaten bij een buitentoepassing

Wanneer u stalen oppervlakken wilt beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. Zo kiest u voor poedercoaten om het stalen oppervlak te beschermen tegen corrosie en te voorzien van een mooie kleur. Voor een optimaal resultaat laat u het oppervlak schooperen of verzinken, waarbij er een extra metalen laagje wordt aangebracht. Zo heeft u een egale ondergrond, waardoor de poedercoating extra goed hecht. Een extra optimaal eindresultaat behaalt u als u ook kiest voor een chemische voorbehandeling.

Kies voor de specialist voor een totaalpakket aan staalbehandelingen

Zoals u leest bieden wij u alle mogelijke behandelingen voor staal aan. Mocht er een behandeling nodig zijn die niet standaard door ons wordt aangeboden, dan roepen wij de hulp in van onze vaste, betrouwbare partners. Zo hebben wij alles in huis om uw buitentoepassing te coaten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via +31 (0)76 – 530 24 40.


Hessel coating meer info